Met FitStap weer fit en vitaal
maandag 22 januari 2018

Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op 27 februari start FitStap in Hoorn in het Julianapark en op 1 maart in het streekbos in Bovenkarspel. Een gediplomeerde wandelcoach helpt de deelnemers om zich met de week vitaler, fitter en gezonder te voelen.

Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar! Zelf je training plannen. De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Jan Tonneman.

Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app. Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

FitStap coach. FitStap coach Jan Tonneman verwacht dat de deelnemers na de cursus FitStap, lid zullen worden bij de Sportwandelschool om hun opgedane conditie nog verder te verbeteren. Het 12 weken durende programma FitStap kost € 139,-. Aanmelden kan via www.fitstap.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap.