Met groeten van Jos
woensdag 31 januari 2018

Het wordt zo langzamerhand een traditie. Aan het begin van het jaar laten de koren die in december 2013 hun geliefde muzikaal leider verloren, u zien en horen dat ook het korensleven verder gaat. En 1 keer per jaar vieren zij dat leven met een fantastisch korenfestival dat Jos geweldig gevonden zou hebben. het belooft weer een mooie middag te worden in dorpshuis “De Stek” te Grootebroek.

Het begint om 13.00 uur. U hoort en ziet Reigersmart uit Hoogkarspel, Streekersmart uit Bovenkarspel, The Glory Singers uit Medemblik en ’t Hazeskoor voorheen uit Oosterleek, maar vanaf 8 januari 2018 repeterend in Pampus aan de Zuiderdijk 6 in Bovenkarspel. 

In de pauze vindt de lotenverkoop plaats, waarmee u mooie prijzen kunt winnen. Na afloop van het korenfestival speelt DUO Perron, nog een mooi tijdje door in de bar en u kunt voor 16.00 uur bonnen, € 8,50 per stuk p.p. kopen om deel te nemen aan een overheerlijk Chinees Buffet, dat rond 18.15 uur gereed zal staan. Heel gezellig allemaal, en u hoeft bij thuiskomst zelf niet meer te koken. Dat is ideaal toch? Kom genieten van de koren met een drankje en een praatje, u komt vast bekenden tegen. Leuk zo’n traditie. We heten u van harte welkom vanaf 13.00 uur. Entree is gratis.