Michael Nobbe Optiek; Helemaal thuis in Zwaagdijk-Oost
woensdag 12 juli 2017

De prettige sfeer, de vakkennis en de tijd nemen voor de klant zijn hier de belangrijkste uitgangspunten. In vijf jaar tijd is de zaak uitgegroeid tot een brillenspeciaalzaak van formaat. En zoals de zaken er nu voor staan, gaan ze nog wel even door! 

Hoewel de zaak al vijf jaar draait, melden zich nog dagelijks nieuwe klanten bij Michael Nobbe Optiek. ‘Ze komen echt overal vandaan’, vertel Michael. ‘Dat komt voor een deel door de mond tot mond reclame. Even binnenlopen voor het afstellen van uw bril, een vrijblijvende oogmeting of om de nieuwste collecties te bekijken, het kan hier allemaal. Daarnaast zien we het als een uitdaging om onze winkel fris en modern te houden. Stil zitten is geen optie. En we hebben het hier prima naar ons zin. Vandaar dat we ons huurcontract recent met vijf jaar hebben verlengt.’ 

De bril als mode accessoires is niet meer weg te denken. Bij Michael Nobbe Optiek vindt u dan ook vele trendy brilmonturen van diverse topmerken. En omdat Michael Nobbe als onafhankelijk opticien werkt, werken zij samen met alle merken en glasfabrikanten. ‘De klant betaald dus nooit teveel’, aldus Michael.

En met de zomer op komst, zijn hier recent de nieuwste zonnebrillen gearriveerd. Flitsend, stoer en opwindend. Ronduit revolutionair zijn de zonnebrillen van Maui Jim met het unieke filter voor een ongekende kleurbeleving en helder zicht onder alle omstandigheden. 

Ook de nieuwe zomer collectie zonnebrillen van grote namen als Ray Ban, Esprit, Serengeti en Prego zijn inmiddels binnen. Genoemde merken laten een breed scala aan stijlen en ontwerpen zien. Eén ding staat daarbij vast: De zonnebril is ook in 2017 een modestatement waar je niet om heen kunt. 
Verder vindt u bij Michael Nobbe Optiek een ruime keuze aan kinderbrillen met o.a. de merken Vingino, Bbig, Nike en CK.

Meer weten? U vindt Michael Nobbe Optiek in het winkelhart van Westfriesland Klaverweide, Zwaagdijk 227H in Zwaagdijk tel. 0229-714022. Zie ook de website : www.michaelnobbeoptiek.nl