Michael Nobbe Optiek is open
donderdag 18 februari 2021

Wilt u een afspraak maken voor oogmeting? Michael Nobbe Optiek in Zwaag en Zwaagdijk heet u van harte welkom! Zelfs het passen van brillen aan een vaste tafel mag zonder mondkapje.
Michael Nobbe Optiek heeft een zeer ruim aanbod aan brillen en contactlenzen. De brillen worden in eigen beheer gemaakt en er is professionele oogmeetapparatuur aanwezig in beide zaken om uw ogen goed te kunnen meten.

De nieuwste modellen brillen, look 2021, zijn aanwezig in de mooie winkels in Zwaag en Zwaagdijk. Fraaie en mooi gelijnde brillen. In 2021 krijgt u ook weer de kortingen op glazen en zijn oogonderzoeken gratis.
Een leuk weetje! De vergoeding van uw zorg verzekeraar verrekenen we al bij uw aankoop, u hoeft hier zelf niets voor te regelen. Michael Nobbe Optiek declareert de korting meteen op uw aankoop. Zo kan het voorkomen dat u de bril, zonnebril of lenzen zonder te betalen direct mee kunt nemen. Wilt u direct weten wat u vergoed krijgt, stuur dan een mail naar administratie@michaelnobbeoptiek.nl en vul uw geboortedatum, postcode en uw huisnummer in. U krijgt een bericht terug met uw eventuele vergoeding. Zoekt u een ervaren opticien in Zwaag of Zwaagdijk, service gericht met professionele medewerkers? U bent van harte welkom!
Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 – 17.30 uur. Zaterdags van 9.30 – 16.00 uur.
Michael Nobbe Optiek, Hollandse Cirkel 35 in Zwaag. T. 0229-714016 of Zwaagdijk 227H in Zwaagdijk. T. 0229-714022 michaelnobbeoptiek.nl