Minikermis in Nieuwe Doelen
donderdag 28 september 2017

Een gezellige middag voor alle inwoners van Enkhuizen van alle leeftijden.De vereniging organiseert de minikermis om zoveel mogelijk geld op te halen. Van de opbrengst zal dit jaar op vrijdag 9 februari een Frisdisco ‘Soundsation White’ worden georganiseerd.  

Het is een gezellige middag waar iedereen welkom is. De entree is gratis, maar er kan binnen een spelletjeskaart a € 3,00 gekocht worden waar 5 spelletjes mee gedaan kunnen worden zoals ballengooien, snoepdraaien, sjoelen etc. Er kan geknutseld worden en je kan geschminkt worden.

Of wat te denken van  een heuse schiettent, hoefijzer werpen, Daltons mikken, Paardenrace en Sombrero  werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot. 

Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot zoals taarten, worsten, koek, kadobonnen en voor de kinderen is er een speciale kinderloterij. De Blaaskaken zullen nog optreden om de feestvreugde te vergroten. Komt u ook? Zondag 1 oktober, vanaf 14.00 uur in de Nieuwe Doelen.