Modelkermis in Lutjebroek
woensdag 10 januari 2018

Tentoongesteld door tientallen hobbyisten exposanten uit binnen en buitenland. Allemaal zelf gemaakt maar ook Faller miniatuur kermissen met SMD leds, Lego attracties compleet met dorpen, transporten en pleinen en zelfs Fischertechnik en Knex zullen ruim vertegenwoordigt zijn.

Niet alleen de modelbouw, ook onderwerpen zoals nostalgische films, foto’s en spellen uit het verleden zullen de oudere ons weer terugbrengen naar de kermis jeugdjaren. Voor de kinderen is er ook veel te doen, naast het besturen van modellen zijn er ook kermis simulatie games die men kan besturen vanuit een echte kassa, kermis jingles in starten en komt Ben Leek olliebollen bakken vanuit de kraam, als het weer mee zit zal ook draaiorgel niet ontbreken op het plein bij “De Wurf”. Daarnaast zijn ook vele exploitanten te gast en mensen van diversen kermisbonden.

Dit en nog veel meer is straks allemaal te doen tijdens de grote voorjaarskermis van Nederland in Lutjebroek. Meer en uitgebreide informatie, foto’s en films kunt u vinden op www.turbostar.nl Wij organiseren dit vrijwillig samen de hobbyisten en ook voor het publiek is het vrij entree.