Molenwinkel de Krijgsman;
donderdag 24 december 2020

Molen de Krijgsman heeft een geschiedenis vanaf 1602 in Oosterblokker. In deze geschiedenis heeft de Molen al veel meegemaakt, van omwaaien tot aan brand en wederopbouw. Maar deze prachtige molen staat nog steeds en u kunt hier dé heerlijkste ingrediënten kopen om zelf een smaakvol brood te bakken. En natuurlijk het adres voor de heerlijke oliebollen en appelbeignets, al 19 jaar een traditie hier in Oosterblokker. 

In de Molenwinkel kunt u heerlijk producten kopen zoals bijvoorbeeld zeer smaakvolle desembrood, of Franse croissants, kaasbroodjes, allemaal homemade artikelen. Echte kwaliteitsproducten die door de bakker van de Molenwinkel met aandacht en geduld bereid zijn, het product wat hier geproduceerd wordt is vol van smaak! 
Dit jaar start voor de 19e keer traditiegetrouw de oliebollen verkoop! U kunt uw bestelling plaatsen tot 30 december 22.00 uur via https://www.molendekrijgsman.nl/oliebollen-bestelformulier/ Als u uw bestelling hier heeft geplaatst en betaald dan krijgt u een unieke code, deze mag u uitprinten of via uw telefoon laten zien als u uw bestelling komt ophalen. Speciaal voor het afhalen van oliebollen en andere lekkernijen is het erf afgesloten voor auto’s, dus geen auto’s op het pad parkeren. 
Zoals iedereen, hoopt de Molen ook op een normaal 2021, weer lekker op terras hier bij de Molen, genieten van een kopje thee of koffie met een heerlijk taartje erbij. Dat de mensen gezellig met vrienden of familie komen genieten van seizoensgebonden zoetigheden. Heerlijke scones met confiture de fraise en geslagen room of diverse (warme) hapjes. Bij de High Tea worden 6 verschillende soorten tea aangeboden. Ook kunt u uw verjaardag, babyshower of ander feestje hier kleinschalig vieren. Informeer naar de mogelijkheden.
Eigenaar Erik Dudink verteld of eigenlijk hoopt hij op medewerking van de medemens tijdens Oudjaarsavond; “Er mag geen vuurwerk dit jaar worden afgestoken, mochten er toch mensen zijn die dit wel gaan doen, past u alstublieft op met afsteken bij de Molen, het rieten dak vat zo vlam, zelf een klein vonkje wat door de wind gestuurd wordt kan fataal zijn, en dat dat zou onze ergste nachtmerrie zijn, ” aldus Erik.
Alle medewerkers van Molen de Krijgsman en de uitbaters Amanda & Erik wensen iedereen een fantastisch, gezond en smaakvol 2021! 
Molen de Krijgsman, Noorderdracht 61, Oosterblokker. T. 0229-261471. info@molendekrijgsman.nl www.broodbakken.nl 
Van 1 tot en met 6 januari 2021 is de Molen de Krijgsman gesloten. Vanaf 7 januari staan de medewerkers weer voor u klaar met verse producten, op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9 – 16 uur.