Mooie resultaten behaald bij DamesFit
vrijdag 20 oktober 2017

“We verkopen al enige tijd de producten van SLimDiet en zijn enorm blij met de resultaten” aldus Trix Blank, eigenaresse van DamesFit en BodyFit. “Afvallen EN stabiliseren blijkt in praktijk best lastig, wat ons deed besluiten toen we benaderd werden om een SlimDiet verkooppunt te worden, om met dit product in zee te gaan. SlimDiet is een hoogwaardig eiwitrijk dieet product (uit de Prodimed lijn) met weinig tot geen suikers en vetten. Het is gebleken dat het afvallen dan beter lukt en de spiermassa behouden blijft.

Het is mooi dat de resultaten goed zijn maar zo mogelijk nog mooier dat de resultaten goed blijven! We begeleiden, wegen en meten onze klanten regelmatig. Zo houden we vinger aan de pols en kunnen we bijsturen indien nodig. Nu kunnen we concluderen dat onze klanten daadwerkelijk vet verliezen en geen spieren en dit na langere tijd zo blijft! Het fijne aan SlimDiet is dat de producten ook echt lekker zijn, in het assortiment zit o.a. ook brood, omelet, soep en repen. Alle producten kosten per maaltijd € 1,99".

Om kennis te maken met de producten heeft SlimDiet een weekbox ontwikkeld, alle 36 maaltijden in één complete box voor 49,95. Wat let je om het te proberen? Meer informatie: www.slimdiet.nl Kom langs bij DamesFIt, bel of mail ons voor informatie of een bestelling: DamesFit Hoorn De Oude Veiling 20A Zwaag. Info@damesfit.nl. Telf 06-81241677.