Musical Hairspray in Zwaag
dinsdag 09 januari 2018

Door middel van diverse workshops en een leerzaam repetitieproces ontwikkelen de spelers van de vereniging zich op zang, dans en acteren in musicals met als hoogtepunt de jaarlijkse voorstellingenreeks van een bekende musical in januari.

Hairspray vertelt het verhaal van de ietwat mollige tiener Tracy Turnblad. Haar grootste droom is om mee te dansen in het televisie dansprogramma The Corny Collins Show. Velma von Tussle de producent van het programma hanteert echter een streng toelatingsbeleid dat voornamelijk op een strak schoonheidsideaal is gebaseerd. Als Tracy er, dankzij presentator Corny Collins, toch in slaagt zich bij het programma aan te sluiten, neemt ze het voortouw in de strijd voor acceptatie en respect. Al gauw blijken haar ambities net zo hoog als haar kapsel. De swingende en megavette musical Hairspray is te zien op 19, 20, 21, 26 en 27 januari in De Witte Valk in Zwaag. Kaarten à € 17,50 en info: www.musicalzwaag.nl

Voor een wel heel bijzondere productie in januari 2019 zoekt Musicalvereniging Zwaag een flink aantal mannen vanaf 16 jaar. Dus ben jij op zoek naar een leerzame plek om je talent te ontwikkelen en heb je zin om onder professionele leiding een jaar lang te werken aan een mooie musicalproductie en daarin te stralen in maar liefst vijf voorstellingen? Neem dan contact op via onze website en kom eens kijken tijdens een van onze repetities op maandagavond.