Musicalvereniging Zwaag zoekt talent
vrijdag 28 februari 2020

Je betreedt het podium, waar je dertig minuten later een fantastische ervaring staat te wachten. De zaal is nog leeg, ergens in de verte het enthousiaste en licht gespannen geroezemoes van je medespelers. Je voelt het contact met het podium, je ademt de magische sfeer van het theater in en richt je op je laatste voorbereidingen. Alles is klaar. Licht, geluid, special effects, het doek gaat open. Tijd om te schitteren!

Musicalvereniging Zwaag vult jaarlijks maar liefst vijf keer de zaal van Partycentrum De Witte Valk in Zwaag. Een sfeervolle zaal met plaats voor 180 bezoekers uit de hele regio die, elk jaar, wordt omgetoverd tot een echt theater dat qua productie niet onderdoet voor producties in een groot theater. Wil jij in een veilige, prettige en ambitieuze omgeving werken aan je zelfvertrouwen, je talenten leren kennen, ontwikkelen en omzetten in de onvergetelijke kick en ervaring van meespelen in vijf musicaluitvoeringen?

Daarmee ontwikkel je jezelf op het gebied van zingen, acteren en bewegen onder leiding van echte professionals en werk je individueel, maar meer nog in groepsverband toe naar vijf succesvolle en originele voorstellingen. Een ervaring die je gerust mag vergelijken met kampioen worden of je diploma halen. Een kroon op je plezier en inzet.

Op dit moment zijn wij op zoek naar mannen, maar ben jij die (jonge) dame met goede zangkwaliteiten en de grote wens om in een musical te staan, meld je dan gerust aan! Kom jij bij ons je talent ontdekken en in de spotlights staan? (of ken je iemand die zijn/haar droom wilt waarmaken?) Ben je 15 jaar of ouder? Grijp dan nu je kans om met ons te schitteren! Ga naar www.musicalzwaag.nl of stuur een mail naar ons contactpersoon mienekeverhoef@hotmail.com

Op maandagavond 2 maart ben je om 20:00 uur welkom in De Witte Valk in Zwaag om kennis te maken met ons en onze producties. Wij geven je die avond een inkijkje van wat wij je tijdens ons productiejaar bieden. Bovendien geven wij je demonstraties uit onze decorwerkplaats, kostuum- en propsatelier en kun je fragmenten van onze voorgaande succesvolle producties zien. Kom jij erbij?