Nationaal Theaterweekend in de Drom
donderdag 25 januari 2018

Aan de vleugel speelt, zingt hij songs en vertelt hij verhalen van en over Supersister, Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister, Gruppo Sportivo, Freek de Jonge en natuurlijk de Nits. Via info@stips.net is het mogelijk om uit de 3 à 4 honderd nummers jouw favoriet als verzoek aan te vragen. 

Rob Toetsenist uit Den Haag die onder andere bij Supersister, Golden Earring en eelt. Robert Jan Stips (Den Haag, 4 februari 1950) is een Nederlandse producer, componist, toetsenist en zanger bij onder andere de Nederlandse popgroep de Nits. 

Bent u VIP-kaarthouder van de Bankgiro Loterij, of heeft u een voucher van het Prins Bernard Cultuurfonds ontvangen? Mail naar info@drom.nl om kaarten voor de voorstelling te reserveren. Entree: € 10,00 
Theaterdiner bij Die Drie Haringhe. Culinair & Frans getint begin van uw avond uit - voorafgaand aan de voorstelling van Robert Jan Stips kunt u bij onze culinaire buren aanschuiven voor een theaterdiner.

Zij serveren deze avond een speciaal twee-gangen menu voor de bezoekers van de Drom. Op vertoon van uw entreekaart (of e-ticket) is de prijs van dit menu € 27,50 (exclusief consumpties). Wij raden u aan om tussen 18:00 en 18:30 uur te reserveren zodat u tijd heeft om ontspannen te dineren. Voor dit menu kunt u te reserveren per mail (via info@diedrieharinghe.nl o.v.v. Drom Theaterdiner) of telefonisch (via 0228-318610). Contactgegevens voor informatie: www.drom.nl info@drom.nl – 0228-312076.