Nierstichting zoekt collectanten in Hoogkarspel
vrijdag 25 augustus 2017

Ook in Hoogkarspel, gaan talrijke enthousiaste collectanten op pad om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Alle bijdragen helpen om nierpatiënten hun leven terug te geven. En dat is hard nodig, want dialyseren is geen leven, maar overleven. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor de draagbare kunstnier. Met de collecteweek in zicht, zoekt de Nierstichting in Hoogkarspel, nog nieuwe enthousiaste collectanten.

“De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg belangrijk voor de Nierstichting”, benadrukt Patricia Stammes, Nierstichting collectecoördinator in Hoogkarspel. “Wij zijn ieder jaar enorm blij met alle collectevrijwilligers. De inzet van vrijwilligers maakt namelijk écht een verschil.” 

Collecteren neemt hooguit twee uur van uw tijd in beslag, maar maakt daadwerkelijk verschil in het leven van nierpatiënten. Hiermee leveren ruim 60.000 vrijwilligers in heel Nederland een belangrijke bijdrage om duizenden nierpatiënten hun leven terug te geven. Toch worden nog niet alle huishoudens in Hoogkarspel bereikt. Wij hebben uw hulp dus hard nodig. Loopt u twee uurtjes mee in uw buurt? Meld u aan via www.nierstichting.nl/2uur