Nieuw! Diëtistenpraktijk ToV
woensdag 17 juni 2020

Sinds mei 2020 zijn wij onze eigen diëtistenpraktijk begonnen. We zijn gespecialiseerd in leefstijlcoaching (Annelies) en kinderdiëtetiek (Annemiek). Je kunt verder bij ons terecht met of zonder een verwijsbrief van de huisarts. Wil je meer weten over ondervoeding, ondergewicht, overgewicht, hypertensie, (zwangerschaps)diabetes, hypercholesterolemie en nog veel meer. Je bent bij ons welkom. ToV betekent ‘goed’.

Wij willen het beste voor jou!
Annelies is naast diëtist ook leefstijlcoach. Zij mag de Gecombineerde Leefstijl Interventie aanbieden via de COOL training. Dit is een leefstijlprogramma in een groep (max. 12 personen) waar je 2 jaar lang begeleiding van haar krijgt. Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering en gegeven in Enkhuizen. Bij voldoende aanmeldingen start het programma donderdagochtend 23 juli. Wil je meer informatie? Neem een kijkje op de website www.dietistenpraktijktov.nl en neem vrijblijvend via het contactformulier op de site of telefonisch contact met haar op. Voor de COOL training heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig.
Wanneer je er voor kiest individueel een coaching traject in te gaan met betrekking tot leefstijl, dan ben je ook welkom bij haar. Dit is geen verzekerde zorg. Neem gerust hierover contact met haar op.
Annemiek is naast diëtist ook kinderdiëtist. Zij begeleidt kinderen met onder- en overgewicht. Maar ook wanneer er sprake is van kritisch eetgedrag, een afbuigende groeicurve, poepproblemen of een allergie bent u bij haar aan het juiste adres. Annemiek is werkzaam in Enkhuizen, Oosterblokker en Purmerend. 

Diëtistenpraktijk ToV heeft contracten met de zorgverzekeraar en met KZWF, de ketenzorgpartij in West-Friesland. Wanneer je binnen de keten CVRM valt, kan de huisarts jou ook naar ons verwijzen.
Wij ontmoeten je graag op onze locaties! Kijk voor meer informatie: www.dietistenpraktijktov.nl