Nieuwe cursusgids Seniorenschool
maandag 31 juli 2017

De cursusgids, met veel nieuw aanbod, staat op de website. De cursisten die de afgelopen twee jaar een cursus bij de Seniorenschool hebben gevolgd krijgen de gids in hun brievenbus. Ook dit seizoen zijn er bij de Seniorenschool weer veel nieuwe dingen te leren en te doen.

Zoals Bouwtechniek, Engelse poëzie, Handletteren, Improvisatietheater, Kennismaken met muziekinstrumenten, LEEF!, Natuurfotografie, Nidra meditatie, Nieuwe natuur, Schaken, Vaderlandse geschiedenis en wereldreligies. Improvisatietheater: ‘nooit gedacht dat ik dat kon’

Esther Lagerweij, artistiek en zakelijk leider van theaterschool de Cast, nodigt u uit voor haar cursus Improvisatietheater. Esther: “Waarom? Nou voornamelijk omdat het leuk is, maar ook omdat je er iets van leert. Tijdens deze cursus zie ik volwassenen altijd groeien en steeds zekerder worden. En dan bedoel ik niet alleen op het toneel. Ze staan na afloop een stuk zekerder in hun schoenen.

Iedereen kan het, acteren is gewoon een kwestie van doen. De lessen zijn vaak hilarisch en soms ook heel ontroerend. Je accepteert het aanbod van je tegenspeler en leert erin meegaan. Ik voeg dan wat simpele aanwijzingen toe. Bijvoorbeeld een locatie, een probleem of een bepaalde relatie. Hiermee ontstaan geweldige scenes! De cursisten tillen elkaar naar een hoger niveau.”

Inschrijven. Is een cursus van de Seniorenschool iets voor u? U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier www.seniorenschool.nl. Op donderdag 7 september is er een informatiemiddag in de Nieuwe Doelen. Hier kunt u naast inschrijven ook kennismaken met de docenten en andere cursisten. Telefonisch is de Seniorenschool bereikbaar van maandag tot en met donderdag op 0228 – 350 500.