Nieuwe eigenaren De Kathedraal
woensdag 17 juli 2019

Sinds 2017 waren Dick en Francis in gesprek voor overname van De Kathedraal en na anderhalf jaar hebben zij de knoop doorgehakt en zijn nu de trotse eigenaar van het sfeervolle lunchcafé. Deze twee enthousiaste ondernemers komen uit Hoogkarspel en voelen zich Blauwe Reigers (dus alle Blauwe Reigers zijn hier uiteraard ook welkom). Naast het onderhouden en organiseren van De Kathedraal hebben zij allebei ook nog een baan. Dick runt een Spar in Amsterdam en Francis werkt bij het UWV. Zo bouwen ze rustig aan naar zekerheid in de toekomst. 

Na de overname zijn er flinke veranderingen geweest waardoor het lunchcafé een fijne, rustige en luxe uitstraling heeft gekregen. De plannen zijn er ook om met de tijd een houten vloer te gaan leggen maar dat zijn nog toekomstplannen. Tevens volgt er na de zomer een nieuwe menukaart met een eigen style en verfijndere omschrijvingen van de gerechten die u hier kunt krijgen. Heeft u zin om een ijsje te eten dan kunt u hier heerlijk Italiaans ijs kopen in wel 12 smaken. 

Vanaf 22 juli start De Kathedraal een loterij met als prijs 2x een houtkachel in de vorm van een Amstel/Radler fles. Kom gezellig langs en geniet van een heerlijk lunch of een verse bak koffie. 
Lunchcafé De Kathedraal, De Middend 204-206, Bovenkarspel. Telefoon: 06-53776541. Gratis parkeren.