Nieuwe start met Ooker
zaterdag 02 september 2017

 

Ten eerste zullen de repetities in september als open repetities ingezet worden. 
Iedereen die de sfeer van Ooker wil proeven kan de hele maand september op maandagavond langskomen en gratis meedoen. Het koor start maandag 5 september met een paar oude nummers en maken daarna een start met het nieuwe nummer 'Jambo Bwana'. 

Begin oktober gaat Ooker van start met het kerstproject. Op zaterdagavond 16 december en zondagmiddag 17 december geeft het koor twee kerst-concerten in Hotel Mariakapel (het oude Dada) aan de Achterstraat, een prachtige locatie met een enorme historie. Niet geheel vreemd voor Ooker, want in het verleden heeft Ooker daar ook enige tijd gerepeteerd. 

Maar het wordt geen gewoon concert. De insteek is anders dan voorgaande jaren. Ooker zoekt naar een intieme sfeer met het gevoel van een 'huiskamerconcert'. Daarnaast biedt Ooker een podium voor ‘nieuw talent’ om als artiest tijdens het kerstoptreden met eigen repertoire, passend bij een winterse kerstmiddag/avond, op te treden. Afhankelijk van de interesse kunnen ook gezamenlijk nummers gezongen worden.
Deze artiesten mogen in september, bij voorkeur met eigen begeleiding, komen 'auditeren' bij Tanja (artistiek leider) voordat de repetitie start (19.30 uur). Stuur een mailtje naar: dirigent@ooker.nl en je krijgt antwoord. 
Kortom, Ooker wil een afwisselend programma presenteren.

Ooker nodigt iedereen uit (geen leeftijdsgrens) die deel wil nemen aan het kerstproject.
Dat houdt in: 10 maandagavonden lekker zingen van 20.00-22.00 uur met als afsluiting in december 2 optredens. Kosten: 50 euro. Er wordt gerepeteerd in de dorpskerk in Blokker (hoek Kolenbergstraat/Westerblokker). Voor meer informatie: kijk naar de website: www.ooker.nl Zin om lekker te zingen zonder verplichtingen! Kom bij Ooker!