Nieuwe website Ouderenraad
zondag 06 augustus 2017

 


De website van de Ouderenraad Hoorn is recentelijk geheel vernieuwd en in een moderner jasje gestoken. Zo staat boven elke pagina een foto die nauw aansluit bij de onderwerpen die daar te vinden zijn, zoals Activiteiten, Welzijn, Wonen en Verkeer. Nieuw is ook de titel ‘Ouderenraad Hoorn-Blokker-Zwaag’. Dit adviesorgaan van de gemeente geeft daarmee aan dat de gemeente Hoorn drie historische kernen omvat met elk een eigen karakter, woon- en leefomgeving. 

Voorzitter Marian van Berkum-Schouten: “De modernisering van onze website sluit aan bij die van ons INFO-blad. Dit blad verschijnt zesmaal per jaar. Dankzij de overzichtelijke site kunnen we nu sneller op actuele onderwerpen ingaan en waar nodig artikelen in de INFO uitgebreider toelichten. Deze afstemming tussen en de verdere ontwikkeling van beide media gaan we in komende tijd verder uitwerken.”

Op dinsdagmorgen 8 augustus a.s. zal wethouder Theo van Eijk om 11.00 uur de website www.ouderenraadhoorn.nl officieel lanceren. Waar kan dat beter dan in het, mede door de Ouderenraad tot stand gekomen, ‘Belevingscentrum Lekker blijven wonen’ aan de Kleine Noord 57 te Hoorn. Een plek waar de doelgroep van deze raad, 55-plussers, informatie krijgt over veilig en comfortabel thuis kunnen blijven wonen. Belangstellenden zijn die ochtend van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met de nieuwe website en natuurlijk het Belevingscentrum.