Nieuweboer Kersttoernooi
zondag 24 december 2017

Met Zeemacht uit Den Helder en Blue Stricker, een combinatieteam uit Hoorn en Zwaag zijn een aantal spelers, die normaal in de 1e divisie van het zaalvoetbal uitkomen, aanwezig. Daarnaast komt Veerhuys All Stars. met 4 spelers van Veerhuys 1: keeper Barry de Wit, Jorg Ooievaar, Lars Ursem en Muktar Suleyman.

Nieuweboer H1, in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse net, komt ook naar het tournooi.
uitgeschakeld door VNS United uit Amsterdam. De spelers en begeleiding waren graag bereid om op het toernooi wederom te schitteren. Naast deze ploegen komt de voormalige coach van Andijk Ted Broedersz met een team onder de naam ‘Alles over links’ met alleen maar linkspoten.

De spelers van Nieuweboer H1 van 2 jaar geleden halen de zaalschoenen van zolder of uit de motte ballen en treden aan onder de naam Old Bobbies. Het deelnemers veld bestaat met Alpha Tours uit Hem uit 10 ploegen. Het toernooi begint om 10.00. De finale ronde begint v.a. 13.30 met om 16.00 uur de uiteindelijke finale om Architectenburo Bob Nieuweboer wisselbeker. In de loop van de middag spelen de andere jeugdploegen en aantal damesploegen een toernooi.

ZVV Architectenburo Bob Nieuweboer nodigt iedereen uit om een bezoek te brengen aan de Dars deze dag om de zaalvoetbal spelers van nu en de toekomst te zien schitteren. Meer info www.nieuweboerkersttoernooi.nl De entree is gratis.