Nog even lachen in 2020 …
woensdag 09 december 2020

Kom dan naar één van de twee voorstellingen van Standje Graf van Tom Afman en Robbie Aldjufri op vrijdagavond 18 december in de Bonifaciuskerk Medemblik : een compilatie van lange en korte sketches over alledaagse gebeurtenissen die stiekem grotere thema’s raken … door een duo dat snel, gevat en uitdagend theater vol verrassingen maakt … slapstick met inhoud !

Tom Afman & Robbie Aldjufri 
Tom Afman is afgestudeerd aan de Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam (ATKA) en heeft bijvoorbeeld meegedaan aan Baantjer in het theater (2013-2014) en speelt bij Theatergroep Aluin mee met de voorstellingen Ken je klassiekers (de Grieken en Shakespeare) in theaters en scholen door het hele land. Tom is acteur, muzikant en goochelaar.
Robbie Aldjufri begon al op zijn vijfde bij het Circustheater Elleboog en speelde in een tiental voorstellingen die landelijk tourde. Na 15 jaar besloot hij zich te richten op toneel en studeerde later af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij speelde o.a. in Zadelpijn 2, de Kleine Kapitein en … Brammetje Baas ! In Standje Graf voegt Robbie lyrische teksten en circusacts toe.

Een legendarisch duo dat HUMOR, muziek, circus, poëzie, trucs … naadloos verwerkt tot een enerverende totaalvoorstelling! Reserveer snel i.v.m. beperkte zaalbezetting. Vrijdag 18 december 2020. Bonifaciuskerk - Kerkplein 9 – in Medemblik. Aanvang 19.30 uur entree € 10,-. En aanvang 21.00 uur entree € 10,-. RESERVEREN via : bonifaciusmedemblik@gmail.com( Foto: Boy Hazes)