Nooit meer last van koude voeten?
woensdag 29 december 2021

Juiste berekening
Strooper: “Simpel gezegd heeft elke kruipruimte isolatie onderzoek nodig om de juiste aantallen te bepalen en die mee te nemen in de berekening. Als je al een goede aannemer hebt, kan je online een bestelling plaatsen. Dat is echter hetzelfde als bij een webshop: de aantallen worden in een rekenvoorbeeld gezet en met één druk op de knop komt de prijs op een offerte of factuur in de mailbox. Zijn de aantallen verkeerd bepaald, dus is de vloer dikker, dan klopt het systeem niet. Raadzaam is om de berekening altijd 10% hoger te maken.”

Proces
Er bestond nog geen techniek om de isolatielaag tijdens het proces te veranderen aangezien dan de isolatiewaarde in het geding komt. De Woodstock kruipruimte isolatie wordt uitgevoerd tijdens een continu proces van ongeveer 2,5 uur. De lucht en het schuim worden van binnenuit in de vloeispecie gespoten, door middel van een lichte slang met een pomp die ingebracht wordt in de kruipruimte.

Nieuwe techniek
Onderzoek laat zien dat de nieuwe techniek die Woodstock gebruikt veel beter is. Gemeenten zijn erg enthousiast over de nieuwe techniek om de kruipruimte van (oude) woningen te isoleren. Bijkomend voordeel is ook dat de CO2-uitstoot vermindert.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Woodstock BV, Meiland 17 in Obdam, T. 085-4846144 of kijk op www.woodstock-vloeren.nl/kruipruimte-isoleren