Officiële start nieuwbouw Smit2wielers
dinsdag 12 juni 2018

De nieuwbouw maakt onderdeel uit van de uitbreiding van winkelcentrum Streekhof waarbij er aan de westzijde van het centrum een nieuw winkelgebied en een groot parkeerterrein wordt gebouwd. Na een welkomstwoord van eigenaren Ko en Wilma Smit waren Mevrouw Smit-Groot en haar achterkleinzoon Thom de eer toebedeeld om het bord voor het nieuw te bouwen pand, door het trekken aan een touw, van een doek te ontdoen.

Dit gebeurde onder luid applaus van de aanwezigen waar, naast veel familie, ook aannemer Jan Kuin en wethouder Bart Nootebos aanwezig waren. Met een luide knal werd het geheel met confetti feestelijk omlijst. De familie ging op de foto bij het nieuwe bord waarna er nog een gezellig samenzijn was georganiseerd bij Partycentrum Happy Days, om met elkaar het glas te heffen op de start van de nieuwbouw.

Eigenaar Ko Smit verwacht dat de bouw ongeveer een jaar in beslag gaat nemen. “Dat betekent dat wij voorlopig nog te vinden zijn op de Middenweg. Deze mooie locatie biedt ons alle mogelijkheden voor zowel verkoop en reparaties van de fietsen”, aldus Ko. U vindt Smit2wielers aan de Middenweg 7 in Bovenkarspel, tel. 0228-521333.