Omring Gezondheidsplein
zondag 10 oktober 2021

 

Omringwinkel bestaat 30 jaar en dit vieren wij met het Omring gezondheidsplein. Op vrijdag 15 oktober is de Omringwinkel in Hoorn dé plek om te kijken en te ervaren hoe u ervoor staat qua uw gezondheid, wonen en mobiliteit. Ook kunt u uw kennis op het gebied van (zorg)technologie verbreden.

Doen en meemaken

Het Omring Gezondheidsplein staat in het teken van zelf dingen doen en meemaken. Bezoekers kunnen vrijblijvend ervaren welke mogelijkheden er zijn om op een prettige manier ouder te worden. Er zijn verschillende organisaties aanwezig die bezoekers informeren en de mogelijkheid geven om producten en diensten te ervaren. Van een informatief gesprek over de zorg die u nodig heeft en hoe u dit kunt regelen tot een testrit op een Scootmobiel. En van het laten testen van uw ogen tot de mogelijkheden van een traplift. Alles is mogelijk op het Gezondheidsplein.

Tijd en locatie

U bent van harte welkom op het Omring Gezondheidsplein op vrijdag 15 oktober 2021 van 10.00 tot 15.00 uur. Het gezondheidsplein vindt plaats op de Nieuwe Steen 36 in Hoorn. Deelname is geheel gratis.
Omring, Nieuwe Steen 36 in Hoorn, T. 088-2068910, www.omring.nl