Online Koken bij ‘t Stadsplein- Bovenkarspel
zaterdag 09 mei 2020

Deze kookworkshop is voor volwassen, voor 2 personen of 4 personen. Het wordt een zonnig en vrolijk 3 gangen verrassingsmenu! Het menu is ook geschikt voor vegetariërs, maar niet geheel vegetarisch.
Op donderdag 14 mei kan je tussen 11.00 en 15.00 uur een tas ingrediënten met recepten ophalen bij ’t Stadsplein.
Je hebt nodig een laptop of p.c. met camera en microfoon. Na inschrijving en betaling krijg je een link via de mail om in te loggen. Om kwart voor 5 kan je inloggen en om 5 uur gaan we samen een 3 gangen menu maken!

28 mei Kinderen kookworkshop online

De hele familie kan meegenieten van de kookkunsten van de kinderen, hoe leuk is dat! Vanessa kookt dan mee in via een live verbinding. Zo kunnen we elkaar toch zien. We gaan een voor, hoofd en nagerecht maken. Ik zorg voor de boodschappen die staan de dag van tevoren klaar bij t stadsplein en hoeft papa of mama dus alleen even op te halen. Zie ik jullie dan? Gezonde groetjes van de kook juf!
Op donderdag 28 mei kan je tussen 11.00 en 15.00 uur een tas ingrediënten met recepten ophalen bij ’t Stadsplein. Je hebt nodig een laptop of p.c. met camera, microfoon, Na inschrijving en betaling krijg je een link via de mail om in te loggen
Om kwart voor 5 kan je inloggen en om 5 uur gaan we samen een 3 gangen menu maken!

Via deze link meer informatie en aanmelden: https://www.tstadsplein.nl/kookstudio/