Onvergetelijke trouwdag
zondag 30 juli 2017

Wordt het in spijkerbroek trouwen op een maandagochtend of en meerdaagse trouwdag happening met familie in het buitenland. Alles kan en niets moet. Deze week de trouwdag van Rens Muskee en Kim van Leusden. Ook een leuke trouwdag beleefd en willen jullie deze delen met de lezers van Weekblad Zondag, aarzel dan niet en meld je aan via e-mailadres weekbladzondag@ziggo.nl En wellicht staan jullie dan volgende keer met jullie bruiloft in de krant! 

Rens Muskee en Kim van Leusden werden voor het eerst verliefd in Cayen, waar ze in 2006, samen met andere leden van de stuurgroep, aan de wieg van het nieuwe jongerencentrum stonden. Kim was vertegenwoordiger van het JAC (Jongeren Advies Commissie). Rens kwam er terecht vanuit zijn maatschappelijke stage van zijn middelbare school RSG Enkhuizen. Na jaren van dingen samendoen en ingeroosterd staan achter de bar, werd in juli 2011 hun romantische relatie beklonken.

Voor het huwelijksaanzoek had Rens de stad Rome uitgekozen. Op 1e Pinksterdag gooit men daar kilo's rozenblaadjes door de oculus van het Pantheon (symbool voor het neerdalen van de Heilige Geest). Op het moment dat de rozenblaadjes naar beneden dwarrelden, vroeg hij haar ten huwelijk.

Bijzonder vonden ze de prachtige ceremonie in de Westerkerk in Enkhuizen, waar Kim door haar vader werd weggegeven en iedereen genoot van een prachtig verhaal de trouwambtenaar. ‘Het was heel bijzonder om dit mee te maken, te midden van alle dierbare familie en vrienden, die we voor één keer allemaal bij elkaar hadden!’, aldus Kim. Het bruiloftsfeest was bij het Strandpaviljoen in Enkhuizen, waar ze samen met familie en vrienden een prachtige momenten beleefden.