Ook in de zomer zitten de Haringhoppers niet stil
woensdag 19 juni 2019

Deze zomer organiseren we in samenwerking met het Strandpaviljoen voor het eerst een heus zomer evenement voor jong en oud. GAMES OF SUMMER. Uiteraard met veel lol en plezier. Zo is het voor tieners, volwassenen of een mix van beide, mogelijk om een team te vormen van zes personen om deel te nemen aan het zeskamp. Het zeskamp bestaat uit leuke, en actieve spellen waarbij de lol belangrijker is dan de winst.

Maar zoals eerder genoemd is Games of Summer voor iedereen, dus ook aan de jonge bezoeker is gedacht. Schminken, waterschieten, springen, buik glijden…..dit is een kleine greep uit de activiteiten voor de kids.

Even bijkomen tijdens en na deze activiteiten? Neem plaatst op het terras voor een drankje en sluit de dag af met een heerlijke barbecue verzorgt door het Strandpaviljoen.

We zien jullie graag op 7 juli vanaf 13:00 bij het Strandpaviljoen aan de Kooizandweg nummer 6 in Enkhuizen. Het zeskamp start om 14:00. Geef je op voor het Zeskamp via info@deharinghoppers.nl . Kosten € 7,50 pp. Kosten € 17,50 pp. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 10,-. Kinderen onder de 4 jaar Gratis. Stempelkaarten voor kinderactiviteiten: Kleine kaart € 3,-. Grote kaart € 5,-. Kom dus ook op zondag 7 juli naar Games of Summer!!