Opbrengst Fancy Fair Jozefschool voor India en speeltoestellen
vrijdag 16 maart 2018

De leerlingen zullen onderzoek doen naar hoe de kinderen in Azië omgaan met het spel. Spelen de kinderen in Azië dezelfde spelletjes als onze kinderen? Als specifieke opening werd er met de ruim 300 leerlingen op het schoolplein Chinese ochtendgymnastiek gegeven.

Het project wordt voor en door leerlingen, ouders en het schoolteam georganiseerd en afgesloten met een grootse Fancy Fair op donderdag 22 maart. De activiteiten zijn: tentoonstelling rond het thema, workshops, minikermis, vrijmarkt, theetuin, open podium, wereldwinkel en verloting. Laat u verrassen.

Een deel van de opbrengst van de Fancy Fair gaat naar de organisatie Didi Foundation van Stephanie van Koolwijk. Zij zet zich in voor de weeskinderen in India en komt daar op school over vertellen. Het andere deel van de opbrengt gaat naar de speeltoestellen op het plein van de Jozefschool. Er wordt gestreefd naar een geheel nieuwe inrichting van het schoolplein. Ook de kinderen hebben hun wensen kenbaar kunnen maken.

De Fancy Fair heeft een vrije inloop van 18.30-21.30 uur. Bezoekadres: Jozefschool, Lucasstraat 2, Venhuizen. T 0228 54 1456, E directie@bsjozefschool.nl, W www.bsjozefschool.nl