Open avond bij Film/videoclub Streekbeeld
zondag 10 november 2019

Dat kan een filmpje zijn, opgenomen met een camera van je vakantie , een familie feest of de eerste stapjes van de kleine. Tegenwoordig worden er ook veel korte filmpjes gemaakt met de telefoon, waar vervolgens vaak niets of bijna niets mee gedaan wordt .Op deze avond laten we zien hoe je met deze beelden een leuk kort filmpje kan maken. Ook voor vloggers hebben praktische tips om het resultaat van je filmpje te verbeteren. Met het groene scherm laten we zien dat fantasieën werkelijkheid kunnen worden.

Verder zullen er enkele door de leden gemaakte voorbeeldfilms vertoond worden zoals o.a. het gezamenlijke filmproject ‘’De West-Friese Driehoek’’ en de ‘’Bataviawerf ‘’. Ben je al een amateurfilmer, dan bied Film/videoclub Streekbeeld jou het podium om jou films te vertonen op onze gezellige clubavonden om zo na analyse van elkaar te leren. De geïnteresseerde bezoeker kan deze avond al zijn of haar vragen kwijt over alles wat met deze leuke hobby filmen te maken heeft.

20 november begint het om 19.30 uur in Dorpshuis De Stek, adres: Op den Hoef 36 in Grootebroek. Voor meer informatie over deze avond; www.Streekbeeld.com of bij Niek oud 0228-511534 of nc.oud@quicknet.nl