Open Dag bij Rose Marie in Bovenkarspel
maandag 05 maart 2018

Wilt u deze zomer zonder cellulite in bikini en verlost zijn van dat hardnekkige vetrandje? Dat kan nu bij Rose Marie in Bovenkarspel met de Multi –Cell, een zeer geavanceerd apparaat dat cellulite en vet kan verwijderen d.m.v cavitatie. Bij cavitatie wordt gebruik gemaakt van ultra geluidsgolven, die als het ware vetcellen definitief kapot trillen. Dit is de allernieuwste methode om het lichaam te bodyshapen.

De behandelingen met de Multi-Cell zijn effectief en efficiënt en geschied zonder operatie, prikken of snijden. De behandeling van een probleemzone duurt slechts 15 tot 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar.
Dit werkt zeer motiverend. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur geadviseerd van 1 behandeling per week.

De Multi –Cell is geen afslankapparaat maar een bodyshaper, de cavitatie haalt alleen vet weg waar u dat wilt. Ook cellulite verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het drinken van Greens en het gebruik van detox producten wordt daarbij aangeraden. Meer info of een Cavitatie behandeling uitproberen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Silka, voor een afslank-detox advies op maat. 

Of kom maandag 26 maart langs tussen 12.00 – 19.00 uur voor alle info over: afvallen, detoxen, hoeveel behandelingen, kosten, resultaten, een shotje Greens en detox proberen. Bekijk de aanbiedingen in deze krant en bezoek onze website voor meer informatie op www.rosemarie.nu Rose Marie Instituut voor Totaalkosmetiek - Hoofdstraat 246 - Bovenkarspel – 0228-512664.