Open Dag bij Total Car Hifi
donderdag 05 oktober 2017

Naast diverse demo-auto’s van leveranciers en eigen projecten, kunt u deze dag ook volop profiteren van diverse kortingen en acties. Al vanaf het begin richt eigenaar van Total Car Hifi Stefan Oosterhof zich op de verkoop en inbouw van audio- en multimedia voor in de auto.

Inmiddels is Total Car Hifi totaalleverancier als het aankomt op aftermarket auto-electronica. Denk aan carhifi, radardetectie, carkits, cameraoplossingen, beveiliging, trekhaken en het inbouwen van cruise-control behoort hier tot de mogelijkheden. Met up-to-date productkennis, veel ervaring en technisch inzicht worden hier oplossingen op maat aangeboden. Voor in de auto, op de boot, caravan of shovel, alles kan.

Naast auto-electronica is Total Car Hifi ook gespecialiseerd in poetsproducten en cardetailing. Ze hebben het grootste assortiment professionele poetsproducten vanuit voorraad leverbaar in Noord-Holland. Van een basis waspakket tot high-end car detailing producten.

‘Eigenlijk leveren we alles wat met 12 of 24 volt te maken heeft’, legt Stefan uit. ‘Noem het car comfort pur sang. En we hebben een diverse aanbiedingen voor de bezoekers tijdens onze opendag. Graag laten wij u zien op 7 Oktober waarom Total Car Hifi dé specialist van Noord-Holland is. Meer weten? Total Car Hifi is gevestigd op bedrijventerrein Westfrisia aan de Marowijne 11e in Zwaag, tel. 0229-745023. Zie ook www.totalcarhifi.nl