Open dag Duurzaam Wonen Holland in Hem
dinsdag 28 januari 2020

Bij Duurzaam Wonen Holland weten ze precies hoe een woning, ook zonder gas, duurzaam verwarmd kan worden. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van isoleren , verwarmen en duurzaam aanpassen is er voor elke woning een oplossing om het comfort te verhogen.
Advies en installatie van infrarood panelen

Tijdens onze open dag in de showroom worden vele mogelijkheden getoond voor het verduurzamen van de woning . In de meeste woningen is in de loop der jaren al veel geklust en verbouwd. Door de nieuwe duurzaamheid regelingen worden vele nieuwe toepassingen en alternatieven voor isoleren en verwarmen ontwikkeld waar men tegenwoordig uit kan kiezen. Infrarood is het nieuwe verwarmen. Het gebruikt alleen energie als u de warmte ook nodig heeft. Het heeft bijna geen onderhoud en is voor elke ruimte beschikbaar. Kom kijken naar de vele uitvoeringen en mogelijkheden die DWH u kan bieden met deze panelen . 
Aero-Therm, geen koude muren en vloeren meer
Veel oudere woningen hebben enkel-steens of slecht geïsoleerde muren waar binnen veel kou vanaf komt. Met 1 mm Aero-Therm is dit direct verholpen en bespaart u tevens tot 35% in de energiekosten. Ook voor koude vloeren is dit de ideale oplossing , met een speciale spuit wordt de vloer behandeld waardoor optrekkende kou geen kans meer krijgt. Daarnaast kunt u bij DWH ook andere energiebesparende mogelijkheden verkrijgen zoals o.a. zonnepanelen, elektrische vloer- wandverwarming, zonneboilers en warmtepompen.
DWH Webshop 
DWH groep heeft sinds kort ook een webshop geopend met producten voor duurzame oplossingen. Een deel van onze productenlijn kan hier worden aangeschaft. 
Lekker dicht bij 
DWH is gevestigd op De Volharding 2A te Hem. Hier is onze showroom waar u alle producten werkend kan bekijken. Hoeveel geluid maakt een warmtepomp, welke warmte komt er van een infrarood paneel of de nieuwste infrarood vloer en wandverwarming systemen , u kunt het allemaal ervaren in het DWH experience center. 
Wij zien u graag op zaterdag 1 februari tussen 10.00 -16.00 uur tijdens onze open dag
Meer informatie: tel. 0228-753496 of www.dwhgroep.nl