Open dag Schietvereniging
zaterdag 23 september 2017

SV de Vrijheid Hoorn is een meer dan 100 jaar bestaande vereniging met 300 leden en is door de KNSA gecertificeerd. Ze beschikken over een 25 meter baan met 10 schietpunten, en een 100 meter baan met 6 schietpunten. Tijdens deze open dag kunt u diversen demonstraties meemaken van KNSA disciplines, deze worden gegeven met klein en groot kaliber wapens.

U ziet dan het kaartschieten maar ook het action-shooting dat is de meer dynamische tak van de schietsport. SV de Vrijheid Hoorn is tevens de eerste door de NABV gecertificeerde airsoft vereniging van Nederland. Wij bieden u tevens tijdens deze dag de mogelijkheid om zelf eens te schieten, u wordt dan begeleid door bekwame instructeurs. U krijgt dan duidelijk uitleg hoe u veilig met een wapen om moet gaan. Als beginnend schutter mag u uiteraard alleen met klein kaliber .22 schieten, deze wapens zijn er ook in diversen modellen zoals geweren, revolvers en pistolen.

Voor deelname aan het schieten tijdens deze dag, verzoeken wij u om een geldig ID-bewijs mee te brengen. Om lid te worden van SV de Vrijheid Hoorn is er een minimale leeftijd van 12 jaar en dan mag er uiteraard alleen onder begeleiding worden begonnen met de schietsport. De vereniging zit dit jaar 10 jaar op de huidige locatie, de afgelopen maanden is er door de diversen vrijwilligers hard gewerkt om diversen vernieuwingen uit te voeren en hierdoor zijn we klaar voor de toekomst. Kom 30 september gerust langs op de Open Dag. SV de Vrijheid Hoorn is te vinden aan het Leekerpad 5 te Zwaag. *De koffie staat klaar* Meer informatie kunt u vinden op de Website: www.svdevrijheidhoorn.nl  of op Facebook