Open dag waterskiën en wakeboarden
dinsdag 06 juni 2017

Voor €10,- ipv 21,50 krijg je een wetsuit, zwemvest, instructies, een wakeboard of waterski’s en als je wilt na afloop een warme douche. Zwemkleding en een handdoek is het enige wat je hoeft mee te nemen. Het unieke uitzicht op Enkhuizen vanaf ons terras krijg je er gratis bij.

Iedereen kan bij de Ven terecht, van jong tot oud, als je je maar comfortabel voelt in het water. Voor de allerjongsten zijn er speciale ski’s die niet uit elkaar kunnen drijven,er is aangepast materiaal aanwezig om uiteenlopende handicaps te kunnen ondersteunen en er is altijd een ervaren instructeur in de buurt.Het is wenselijk dat je kunt zwemmen, maar een zwemvest is verplicht, dus je blijft altijd drijven. Je hoeft niet bijzonder fit te zijn, de boot doet het meeste werk al voor je. Uiteraard loop je wel risico op wat spierpijn na afloop.

Wat kun je verwachten?
Voordat je het water op gaat krijg je instructies van ervaren mensen die je precies vertellen hoe alles werkt. Daarna ben je er klaar voor om je in een wetsuit te hijsen en een paar waterski’s of een wakeboard om te binden. Je start niet achter, maar naast de boot, aan een stang. Dit maakt het makkelijker om te leren en bovendien kun je de instructies vanuit de boot beter horen. Gaat dit goed, dan is er nog een mogelijkheid om het achter de boot te proberen, aan een lijn.

Er is maar beperkt plek, dus schrijf je snel in! wsvdeven.nl