Open dagen kruidentuin In Oosterblokker
zaterdag 13 juni 2020

Toen de ‘reguliere’ geneeskunde ontstond raakte de kruiden, die je meestal gewoon in je naaste omgeving kon vinden, uit de gratie. Heel jammer want kruiden versterken je weerstand of te wel je immuniteit en we zijn dan minder vatbaar voor ziekten .

Ben je benieuwd wat kruiden allemaal kunnen betekenen voor de mens, kom dan naar één van onze open dagen. Trudy van Diepen geeft een lezing over kruiden die het immuunsysteem versterken. Aansluitend geven we een rondleiding door de kruidentuin en vertellen over de geneeskracht, leuke feitjes, gekke gebruiken en verhalen uit de oudheid over de kruiden die in onze kruidentuin staan te pronken en pralen. 
Ook kun je op deze dagen informatie inwinnen over onze 2-jarige basisopleiding kruidengeneeskunde, 1-jarige kruidencursus voor beginners en kun je kennis maken met onze docenten.
Door de coronamaatregelen kan onze jaarlijkse markt helaas niet doorgaan, en zijn we ook genoodzaakt om een maximaal aantal mensen tegelijk te ontvangen. Vandaar dat we je, als je wilt langskomen moeten vragen om je aan te melden en bij ziekte vragen je af te melden. Je kunt je aanmelden via de mail: annetkruidenadvies@quicknet.nl bellen mag ook 0229-245921. We werken tijdens de open dagen in tijdvlakken: Groep 1 ’s morgens van 10:00 tot 12:00 en groep 2 ’s middags van 13:30 tot 15:30. 
Adres: Zuiderdracht 14, Oosterblokker. Mocht je deze dagen niet aanwezig kunnen zijn, op de site www.kruidenmeer.nl vind je meer informatie over de cursus en opleiding.