Open Huis bij Stichting KARTINI
maandag 09 oktober 2017

Van 13.30 tot 17.00 uur is er in Hotel Restaurant het Roode Hert , Hoofdstraat 235 te Bovenkarspel gelegenheid om in een informele sfeer met muziek en de Kartini-toko, kennis te maken met het werk van Kartini.
Naast het formele gedeelte, waarin een aantal ‘huishoudelijke’ zaken aan de orde zullen komen, is er voldoende gelegenheid om in contact te komen met de mensen van Kartini en de aanwezige pleegouders die via financiële adoptie al een kind op Oost-Java steunen.

Door deze steun is het kind in de gelegenheid een schoolopleiding te volgen.
Men kan deze middag genieten van fraaie optredens van Dansinstituut Arena Budaya Indonesia uit Heerhugowaard. Stichting Kartini wil graag nog meer kinderen steun bieden. Daarvoor heeft zij nieuwe pleegouders nodig die het geringe bedrag van slechts € 0,50 per dag over hebben voor de schoolkosten.
Ook is het mogelijk – Kartini vraagt hiervoor extra de aandacht - het werk van de stichting te steunen door zich als donateur aan te melden. Het minimum bedrag is € 25,00 per jaar.

Men wordt dan op de hoogte gehouden van de activiteiten o.a. via het Kontaktorgaan en de nieuwsbrief van Kartini. Alle donaties zijn van harte welkom om het project in zijn algemeenheid voort te zetten, ook de kinderen hebben hier profijt van. Verdere informatie vind men op www.kartini.info of kan men inwinnen via telefoon 0228 528997.