Open huis bij Venhuis
donderdag 05 oktober 2017

Op zaterdag 7 oktober aanstaande is een ieder welkom voor een kijkje achter de schermen. Van 10:00 tot 14:00 uur zijn er demon-straties en rondleidingen op de locatie aan Koggeweg 54 in Hem. Bezoekers worden ge-trakteerd op een gratis professionele portretfoto voor op social media.

Eigenaren Gerry Besseling en Anne Meester staan sinds 2012 aan het roer bij Venhuis. “De afgelopen 40 jaar is er hier natuurlijk veel veranderd en wij vinden het leuk om ieder-een te laten zien wat wij hier allemaal doen. We ontwerpen niet alleen, maar printen en drukken hier ook. Het is echt uniek dat een bedrijf zoveel in eigen huis produceert.” vertelt Gerry. “Van advies en ontwerp tot productie van een nieuwe website, folderlijn of maga-zine. Klanten kunnen bij ons terecht voor bijna alles op het gebied van communicatie.”, voegt Anne toe.

Venhuis heeft in veertig jaar tijd een klantenkring opgebouwd in heel West-Friesland en daar buiten, van MKB en zzp’ers tot multinationals. Met twaalf vaste medewerkers is er veel expertise op communicatiegebied in huis. Sinds kort heeft het bedrijf haar eigen foto-studio op de bovenste etage. Hier worden bezoekers tijdens de open dag kosteloos pro-fessioneel geportretteerd. Ook zijn er demonstraties van de verschillende apparaten en machines. Het belooft een leuke dag te worden voor jong en oud.

Altijd al willen weten hoe een logo tot stand komt? Zien hoe een magazine gemaakt wordt? Een gratis portretfoto voor op social media ontvangen? Kom dan naar de open dag van Venhuis Communicatie Producties. Aanmelden is niet nodig.