Open les Dansexpressie
woensdag 24 oktober 2018

De gratis open les is op Maandag 29 oktober in de Nutszaal, Patershof 4, op het parkeerterrein achter de Hema. Van 19.30 tot 21.00 u. Dansexpressie staat open voor iedereen die van dansen houdt. Dansers met en zonder ervaring zijn van harte welkom. Ieder danst op zijn eigen niveau.

Elke les start het dansen vanuit een inspirerend onderwerp. Bijvoorbeeld een foto, een gedicht, iets uit de beeldende kunst of de natuur. Door dansopdrachten gaat het onderwerp voor je leven. Die opdrachten bieden een houvast, waarbinnen je gaat dansen op muziek. Op die manier creëer je jouw specifieke dansmomenten. Je leert bewust gebruik te maken van de ruimte om je heen, van timing, kracht en energie.

Door gerichte fysieke opdrachten werk je aan het proces om jouw persoonlijke danstaal te vergroten. Dansen doe je ook met anderen samen. Je ontmoet elkaar en je ontdekt hoe je vanuit je persoonlijke dans verbinding kunt maken met anderen. Zo ontstaan er nieuwe dansvormen. Je communiceert en creëert via dans. Dat geeft enorm veel energie en plezier. En boeiende, verrassende danscombinaties! Voor alle info: 06 51973932; www.spel-dans.nl