Opening showroom Klaas Steijn Meubels
vrijdag 27 oktober 2017

Klaas Steijn is de creatieve vakman die zich heeft gespecialiseerd in het handmatig vervaardigen van meubels op maat van MORTEX BETON CIRÉ, hout en staal. MORTEX BETON CIRÉ is een specialistisch stuc-product wat veel wordt gebruikt in badkamers en keukens. Het geeft een stoere, levendige natuursteen look en is verkrijgbaar in 64 kleuren. Klaas verwerkt dit product in handgemaakte meubels, waardoor een uniek product ontstaat, precies zoals de klant dat in gedachten heeft.

De combinatie van verschillende materialen als (eiken-)hout, MORTEX BETON CIRÉ en metaal, maakt de meubelen toegankelijk voor iedere ruimte. Zo heeft Klaas diverse tv- en badmeubels, wandrekken, tafels en buitenmeubels ontworpen. In de showroom zijn ter inspiratie diverse meubels te vinden, om zo een indruk te geven van alle mogelijkheden.

Om het plaatje compleet te maken hebben we bijpassende stoere stoelen en banken. Stoelen al vanaf €99.- De showroom is aankomend weekend zowel zaterdag als zondag de gehele dag geopend. Dus kom vrijblijvend eens kijken, en ervaar of uw woning ook een handgemaakte meubel van Klaas verdient. U vindt Klaas Steijn Meubels hier: Bollenmarkt 7g 1681 PJ Zwaagdijk-Oost. Geopend: za. 28 okt van 10-17u, zo. 29 okt van 11-17u
Verder geopend op afspraak tel. 06-2200 3819 www.klaassteijnmeubels.nl