Openingsweekend
donderdag 07 september 2017

Irish Pub op 8 september. Oud stagiaire Laurens Blaak is de hele zomervakantie goed bezig geweest met het organiseren van de opening op vrijdagavond voor de oudere jeugd. Het thema is Irish Pub geworden, waarin hij zich helemaal kan vinden op zijn negentien jarige leeftijd. “Het draait niet om de drank, maar vooral om de gezelligheid die je in die pubs vindt, dat willen we hier ook realiseren” aldus een stralende Laurens.

“Dat we een speciaal biertje in huis hebben gehaald hoort er natuurlijk wel bij. Het café leent zich prima voor deze sfeer en we hopen dat ook veel oudere jeugd een kijkje komen nemen bij ons.” Deze avond is er ook natuurlijk een hilarische Pubquiz en gaat Laurens zijn riverdance opvoeren. De deuren gaan open om 20:00 uur met gratis entree.

Loterij. Deze avond zullen er ook de lootjes voor de vrijwilligers getrokken gaan worden die het afgelopen jaar bij Inventas hebben gewerkt. Voor iedere keer dat de jongeren een dienst hebben gedraaid hebben ze punten gekregen, waarmee ze kans maken op leuke prijzen geschonken door bedrijven uit Stede Broec. De Hoofdprijs is een reischeque ter waarde van € 150,= aangeboden door Vakantie Xperts, maar ook Lakeside, EP: Beerepoot, Jamin, Bruna, Juwelier Westra en Feminine hebben leuke artikelen aangeboden, die gewonnen kunnen worden deze avond.

LIL MG op 9 september. De zaterdag zal Inventas open gaan voor de Tieners vanaf 12 jaar. En dit keer pakt Inventas uit met een rapper van formaat; LIL MG. Met diverse nummers heeft deze rapper meer dan 10 duizenden likes gekregen. Met in totaal 3 rap acts en een DJ wordt het seizoen is stijl gevierd. Deuren gaan open om 20:00 uur en heeft €3,- entree.