Orgelconcert door Stefan Donner
vrijdag 26 juli 2019

Hij bespeelt dan het zeer fraaie orgel in deze kerk. De aanvang is om 20.00 uur, de entree bedraagt € 10,00 kinderen t/m 15 jr. € 5,00 Verdere informatie: www.zingenenzo.com 

Stefan Donner heeft diploma's behaald aan de University of Music and Performing Arts in Wenen, waar hij orgel en piano studeerde. Hij behaalde ook zijn Mastertitel in orgelspel aan het Conservatorium van Amsterdam onder Jacques van Oortmerssen. Daarnaast heeft Stefan deelgenomen aan diverse masterclasses, o.a. met James David Christie, Hans Davidsson, Joris Verdin en Olivier Latry.

Stefan heeft verschillende awards ontvangen, waaronder de eerste plaats in de Daniel Herz Orgelcompetitie in 2008 (Italië), de eerste plaats in de Franz Schmidt Orgelcompetitie in 2010 (Oostenrijk) en de derde prijs in de prestigieuze Dublin internationale Orgelcompetitie in 2011 (Ierland). Hij ontving een Fullbright studiebeurs voor 2014 - 2015 om orgel en klavecimbel te studeren aan de Eastman School of Music in Rochester, NY (USA) met Edoardo Bellotti. 

Als concertpianist heeft Stefan overal in Europa, Turkije, Israël, de Verenigde Staten en Australië opgetreden. Naast zijn drukke concertagenda werkt Stefan momenteel als organist in de Sint Peterskerk in Wenen, Oostenrijk.