Overvestival
dinsdag 03 oktober 2017

In Overvest is een enthousiast team van activiteitenbegeleiders werkzaam welke een gevarieerd aanbod aan activiteiten organiseert, niet alleen voor bewoners maar ook voor bewoners uit Enkhuizen. Zondag 8 oktober organiseren zij een OverVestival met als doel geld op te halen voor een gezellige, spetterende middag/avond Voor onze bewoners. 

De naam zegt het al, het moet deze middag een aaneenschakeling van leuke activiteiten worden. In het hart van Overvest, het Atrium, starten wij om 14.00 uur met een Bingo met aansluitend een draaiend rad. De kosten van de Bingo zijn €5,- (excl. koffie/thee) en een lootje voor het draaiend rad zijn €1,- voor een gewone ronde en €2,- voor de “verrassingsronde”. Om 15.00 uur start er een informatiemarkt waar u informatie kunt krijgen over alles wat dagbesteding Overvest te bieden heeft en u kunt hier terecht voor informatie over Vrijwilligerswerk. Ook vindt u hier een tweedehandsmarktkraam en een cadeau kraam.

De cadeaus op deze kraam zijn afkomstig uit creatieve activiteiten welke georganiseerd worden in Overvest of gemaakt door enthousiaste vrijwilligers. Het bezoeken zeker waard! Voor het eerst in de geschiedenis van Overvest organiseren wij 8 oktober een open podium. Van 16.00-17.00, tevens het Happy Hour, treedt er jong talent of nieuw talent voor u op.

Hiervoor zijn muziekscholen aangeschreven en muziekverenigingen uit Enkhuizen en omgeving. Komt u gerust kijken, het open podium is vrij te bezoeken! Een drankje is te verkrijgen bij de bar. Wij hopen u allen te mogen begroeten bij het OverVestival in Overvest!