Pannenkoeken eten op een landgoed
vrijdag 09 maart 2018

Zo zijn er 80 cliënten van VrijetijdsbestedingNH (label van LeekerweideGroep) uitgenodigd voor een heerlijke pannenkoekenlunch. Na deze lunch gaat vanaf 15:00 het eendagsrestaurant open voor publiek en gaat er van elke verkochte pannenkoek € 2,50 gedoneerd worden aan de realisatie van een vernieuwd schoolplein voor basisschool De Vijzel in Hauwert.

‘Voor iedereen een leuke dag’. VrijetijdsbestedingNH (label van LeekerweideGroep) biedt vele activiteiten aan voor mensen met een beperking in Noord-Holland. Landgoed Robacher’s Watermolen draagt Leekerweidegroep een warm hard toe en verzorgt voor 80 gasten een heerlijke pannenkoekenlunch.

Een vernieuwd schoolplein voor Basisschool ‘De Vijzel’. Het is al jaren de wens van de schoolleiding, kinderen en ouders om het oude schoolplein om te bouwen tot een plaats waar de kinderen hun leerwereld, dromen en hun fysieke uitdagingen kunnen ontdekken. Als lokaal bedrijf zet Landgoed Robacher’s Watermolen zich dan ook graag in voor het dichtbijgelegen basisschool en doneert per verkochte pannenkoek € 2,50 aan dit project

Vrijdag 16 maart 2018. 15:00 – 21:00. Per pannenkoek € 2,50 naar OBS ‘De Vijzel’. www.robacher.nl voor meer informatie.