Peutergym de Flierefluitjes
zondag 19 november 2017

Daarnaast is spelen en bewegen goed voor de sociale ontwikkeling. Peuters leren om rekening met elkaar te houden, te helpen, te delen, op hun beurt te wachten en samen oplossingen te vinden. Juist in deze leeftijdsfase maken de kinderen een enorme ontwikkeling door. De kinderen worden tijdens de lessen uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken. Tijdens de lessen wordt geprobeerd het positieve te benadrukken en de kinderen zelfvertrouwen mee te geven. 

De gymlessen zijn op dinsdagochtend van 9.30 uur tot 10.15 uur voor alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar. De eerste 10 minuten van de les worden de ouders/begeleiders uitgenodigd om samen met hun kind al spelend het spellokaal te verkennen. Daarna zal de les starten en kunt u uw kind om 10.15 uur weer ophalen. De eerste periode is van dinsdag 21 november t/m 6 februari en de tweede periode is van 6 maart t/m 5 juni 2018. De kosten bijdragen 20 euro per periode.

De lessen worden gegeven door Lisette Bakker. Zij is een ervaren vakleerkracht lichamelijke opvoeding en verbonden aan twee basisscholen in Hoorn: Montessorischool De Flierefluiter en Jenaplanschool de Tandem. Voor meer informatie of opgave kunt u mailen naar lisette@montessori-deflierefluiter.nl