Peuters samen naar de brievenbus
zaterdag 23 december 2017

De zelfredzaamheid, zoals handen wassen en je jas aan doen, wordt gestimuleerd. De kinderen maken kennis met cijfers en letters: "Met hoeveel kinderen zijn we vandaag?" We knutselen, tekenen en spelen lekker buiten. 

Er wordt gewerkt met het ontwikkeling gerichte en spel georiënteerde Startblokken in verschillende thema’s vanuit de echte wereld. 

Zo spelen wij de werkelijkheid na, zodat uw kind deze steeds beter leert begrijpen. We maken kerstkaarten met onze kerstwensen en doen deze in de brievenbus. "Zit er wel een postzegel op?" We spelen prentenboeken na zoals "Kleine muis zoekt een huis". "Welk holletje is groter en welke is kleiner, past de muis er door heen met zijn appel? Probeer het maar!" 

Tijdens sinterklaastijd zijn er in de bakkerij heel wat pepernoten gebakken. "Wat hebben we allemaal nodig om pepernoten te kunnen bakken?" Onze pedagogisch medewerkers begeleiden uw kind in het ontdekken van de wereld. Bent u nieuwsgierig geworden hoe we dat nog meer doen en hoe dat er in het echt uitziet? U bent van harte welkom op onze locaties in Drechterland, Stede Broec en Andijk. Voor meer informatie: www.kappio.nl . U kunt uw kind aanmelden vanaf 1 jaar en vanaf 1 januari 2018 betaalt u bij ons geen inschrijfgeld.