Plusjop Enkhuizen opent nieuw bedrijfspand
donderdag 02 november 2017

Zo is er een gevarieerde vakbeurs ontstaan met vele nieuwtjes en informatie voor iedereen die werkzaam is bouwsector. Aanvang om 10.00 uur. De eigenaren Max en Dennis startte in 2016 hun eigen bedrijf. Dat was in een bollenschuur waar zij verschillende goederen aan de man brachten. Gaandeweg raakte Dennis geïnteresseerd in de diamantslijperij.

Hij ontdekte dat daar weinig expertise was en dook samen met Max in het bekende ‘gat in de markt’ concept. Al snel werd duidelijk dat hun frisse blik op de bouwwereld en een persoonlijke benadering meer mogelijkheden in zich had. En zo veranderde in de korte tijd hun bedrijf in de Plusjop, die vanaf zaterdag 4 november, in Enkhuizen in het nieuwe bedrijfspand wordt gepresenteerd.

Plusjop staat bekend als totaalleverancier van materialen voor de bouw, agri & transport sector en aanverwante producten. Denk aan bouwbedrijven, elektrotechnische bedrijven, aannemer- en asbestbedrijven, agrarische en loonbedrijven. Klanten kunnen zowel in de winkel terecht, als hun bestellingen gemakkelijk en veilig plaatsen via de webshop. Een snelle en efficiënte levering voor scherpe prijzen staat daarbij voorop. 


‘Alles is mogelijk’, vult Max aan. ‘De vraag van de klant bepaalt ons assortiment. En heeft de klant morgen een specifiek gereedschap of onderdeel nodig, dan zorgen wij als probleemoplossers dat het er komt. En deze service geldt zowel voor de particulier als de zakelijke partners.’ Om de opening van het nieuwe bedrijfspand extra feestelijk te maken, werden zo’n twintig bedrijven uit de bouwsector benaderd om deel te nemen aan een eigentijdse vakbeurs. Ook topmerken als Stanley, Weha, Aspen en Orit doen mee. De gehele dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en om nieuwe producten en diensten te leren kennen.

Zo zijn er live demonstraties met o.a. diamanttechnieken en elektrisch buitengereedschap. Verder is er een gezellige barbecue met top catering en worden ook de kinderen niet vergeten. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan langs tijdens het openingsevenement op zaterdag 4 november, aanvang 10.00 uur. Het adres is; Voorland 4 in Enkhuizen, tel. 0228-586250, zie ook www.plusjop.nl