Presentatie The Red Pack
maandag 17 februari 2020

De presentatie is op 11 april 2020 in De Harmonie in Oosterblokker. Deze presentatie in de vorm van een avondvullend optreden is van 21:00 tot 01:00 uur. De zaal is open om 20:00 uur en de entree is gratis.

The Red Pack ook wel The Band With The Ultimate Golden Oldies, richt zich in deze formatie uitsluitend op de herkenbare nummers uit de jaren 50, 60, 70 en 80.

Zangeres Marthy Karsten uit Wognum, zanger en gitarist René Bes uit Bovenkarspel en zangeres Linda Meester uit Enkhuizen, die samen ook al in een andere band spelen, hebben voor deze totaal nieuwe formatie als drummer weten te strikken Dave van Beek o.a. de ex drummer van Acda en De Munnik, als bassist de zoon van Riem de Wollf van The Blue Diamonds, te weten Steffen de Wolff en dit nog aangevuld met een toetsenist en solo gitarist.

Kortom: een band met 7 professionele muzikanten die zich volledig storten op muziek voor de wat oudere jongeren, die je allemaal kunt meezingen of gewoon nog heerlijk op kunt swingen, twisten of rocken en rollen.