Prins PatríQ en Hofdames Amber & Ellis
dinsdag 20 november 2018

Het werd weer een bijzondere avond waarbij De Leuttempel tot de nok toe was gevuld. Het werd een vrolijke parodie op Foute Party van Q-music, die op deze zelfde avond werd gehouden in Park Schouwburg, maar op verzoek was verplaatst naar de Witte Valk. Dit was natuurlijk niet echt zo.

Maar daar kwamen al die verklede mensen niet voor natuurlijk. Tijd voor een optreden uit de Voute Partie top 5 met op nummer 5; Rick Astley. De sfeer zat er gelijk goed in met tussendoor nog even de iets wat vreemde verkeersinformatie. De Roepie Roepie vogel vloog ook voorbij en ‘Het Geluid’ werd op wonderbaarlijke wijze niet geraden. Op naar de nummer 1 uit de Voute lijst, een echte klassieker ‘Supergabber’ van Hakkuhbar. Restte nog 1 ding; de uitreiking van de prijs voor de Vouts geklede personen van de avond.

Dat kon niet missen. Dat waren de twee lieve Biggetjes en de stoere biker. En jawel, daar stond Prins PatríQ, alias Patrick Besseling , met aan zijn zijde zijn Hofdames Amber Klijbroek en Ellis van der Laan. Driewerk Alaaf.