Programma Kermis 2021
woensdag 12 mei 2021

Met aanschaf van de kermiskoffer speel je automatisch met alle leuke spellen mee en maak je kans op prijzen van soms wel € 500. Koop dus snel die gouden kermis koffer op KERMISHOOGKARSPEL.NL/webshop of bestel ‘m bij Bantam bij de pizza afhaal. Ga met ons mee op het spannende “miljoenenjacht” en wie weet sta jij zondag achter de desk bij onze eigen “Linda”. Heel veel plezier en onthoud: Meedoen = Beleven, Kijken = Winnen.

Donderdag 13 mei Kofferdag.
Vanaf 10.00 uur worden op ludieke wijze de gouden “Miljoenenjacht Koffers” bij alle deelnemers thuisgebracht. Zorg dus dat je thuis bent. Zien we “Gaston” bij jou in de straat? Rond 20.00 uur is de Online aftrap door onze burgemeester Michiel Pijl. Daarna gaan we met zijn allen alvast in de stemming komen met Throwback Thursday. Nog eenmaal genieten van alle spectaculaire optredens, beschuitfluit- en rubberbootrace filmpjes at home (via de live stream op kermishoogkarspel.nl).

Vrijdag 14 mei Kermisbingo:
Aanvang 20.00 uur gepresenteerd door niemand minder dan Harold Boldewijn. Bekend in heel Highcargame eo. Daarna maken we ons op voor het Rad van Avontuur: radje draaien kunnen ze als geen ander in De Streek dus dat mag natuurlijk ook met kermis niet ontbreken. Koop je kaart voor het rad via de kermis website en je staat per direct op het bord. In de late uurtjes spelen we het Rad van Natuur (18+): welke bijzonder Mistery Guest zal deze hete oortjes ronde presenteren? Kijken is weten en winnen. We sluiten de avond gezellig af met dé kermis DJ van Westfriesland: DJ Cees Weel! Vergeet niet je verzoekjes live aan te vragen.

Zaterdag 15 mei KermisQuiz:
Aanvang 20.00 uur. Op deze gezellige familieavond spelen wij de online kermisquiz. Ook deze zal gepresenteerd worden door Harold Boldewijn (live vanuit onze kermisstudio). Aansluitend hebben wij weer een gezellige avond voor de boeg met feest Dj Jacco Deen!

Zondag 16 mei Uitreiking gouden reiger:
Aanvang 17.00 uur. Wie zijn dit jaar de winnaars van de blarenroute? Volg de uitreiking live mee. Kermis Miljoenenjacht: Het hoofdevent van deze online kermis. De winnaars van o.a. de kermisquiz, bingo en het Rad van avontuur en de winnaar van het gouden koffer lot, spelen live in de studio achter de desk de grote finale van Miljoenenjacht bij onze “Linda” en dingen mee naar prachtige prijzen. Uiteraard is er ook een thuiswinnaar. Deze prijs wordt op feestelijke wijze -live- bij het gelukkige thuiskoppel langs gebracht door onze eigen “Winston”. Daarnaast zijn er spectaculaire optredens te zien van onze lokale helden met muzikale omlijsting door Marsha & Friends en DJ Cees Weel!
Volg alles live mee via: kermishoogkarspel.nl/livestream