Puur koken
vrijdag 29 september 2017

Uiteraard wordt alles samen opgegeten. De kosten per persoon zijn € 5,00. De koffie en thee zijn gratis. Buurthuis IJsselzand in de Anjerstraat bruist steeds meer van de activiteiten. Na een wekelijkse wandelgroep en koffie-inloop is er nu ook een kookgroep.

Rianne Hooyman, Reina Ras, Lonneke den Hartog en Stella Quasten hebben hiertoe het initiatief genomen. Ze houden alle vier van koken en vooral lekker en gezond eten. Ze hopen dat ze veel aanmeldingen krijgen, maar bij vijf deelnemers gaat de workshop al door. En bij voldoende animo komt de kookgroep misschien wel maandelijks op de agenda. Bij ‘Puur Koken’ werk je naar keuze mee aan de bereiding van een voor-, hoofd- of nagerecht. Om 20.00 uur gaat iedereen voldaan met een volle maag naar huis.

Aanmelden kan tot uiterlijk 3 oktober via e-mail naar ijsselzand@welwonen.nu met vermelding of je voor het maken van een voor-, hoofd- of nagerecht kiest. Je mag ook bellen met Margreet Loots op 06-83105595. IJsselzand vind je op Facebook onder ‘Bruisend buurthuis Plan Noord’.