Reünie 40 jaar basisschool De Bussel
dinsdag 19 maart 2019

Wij vieren dit gedurende het schooljaar met verschillende feesten voor de kinderen die nu op school zitten, maar willen dit zeker ook met onze oud-leerlingen gaan vieren. En niet alleen met hen, ook de ouders die jarenlang op onze prachtige school hebben geholpen met verschillende activiteiten kunnen een kijkje nemen op De Bussel!!


Daarom organiseren wij op vrijdag 10 mei op de Bussel een reünie voor alle oud-leerlingen en hun ouders. Omdat we verwachten dat het een prachtige dag gaat worden, is de school en het plein vanaf 18 uur geopend voor een spetterende barbecue, om 20 uur gevolgd door een gezellig samenzijn. De catering op school zal verzorgd worden door Het Gouden Hoofd! Je merkt: er zal, tijdens de barbecue of borrel, genoeg tijd zijn om uitgebreid bij te kletsen met je oude vrienden, vriendinnen en leerkrachten. Tijd om leuke herinneringen op te halen, de school te bekijken, te genieten van foto’s en video’s van vroeger en vooral al die jeugdsentiment weer helemaal terug te laten komen.


Uiteraard verwachten wij een grote opkomst. Hoe leuk is het als je (bijna) je hele klas kunt ontmoeten. Als je je opgeeft voor deze avond, kun je gelijk mailadressen van andere Busselaars doorgeven. Nog mooier is het als je wilt helpen om je oud-klasgenoten op te speuren. Zo kunnen we er samen een geweldige herinnering van maken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, hebben wij de reünie verdeeld. Hieronder lees je het programma en de daarbij behorende kosten. 18.00 -20.00 uur & 20.00 - 22.00 uur: barbecue en feestavond in en rondom De Bussel. Prijs: € 22,50 (inclusief barbecue, koffie/thee/limonade, Busselgebak, feestavond, borrelhapjes; exclusief drankjes) 20.00 - 22.00: feestavond in en rondom De Bussel
Prijs: € 7,50 (inclusief koffie/thee/limonade, Busselgebak, feestavond, borrelhapjes; exclusief drankjes). Om 22.00 houdt het feest op, maar is er de mogelijkheid om in Het Gouden Hoofd door te feesten tot in de late uurtjes.


Zo kun je je opgeven: Stuur een mail naar mailadres: reuniedebussel@talenthoorn.nl en vermeld hierin je voor- en (meisjes)achternaam en in welk jaar je van school bent gegaan. (ben je niet in groep 8 van school gegaan, vermeld dan in welke groep dat wel was.) Geef ook aan of je de hele avond (18.00 – 22.00 uur) of alleen het tweede deel wilt komen (20.00 -22.00 uur). Schrijf ook op facebook dat je komt, zodat iedereen weet wie er allemaal gaan komen. Voor de ouders van onze oud-leerlingen die willen komen, graag ook de voor- en achternaam vermelden, het tijdstip en daarnaast de namen van de kinderen. De opgave is definitief als wij de mail ontvangen hebben en het bedrag van € 22,50 (hele avond) of € 7,50 is bijgeschreven op bankrekening NL66RABO 0307 7607 58 t.n.v. De Bussel. Als je nog vragen hebt, kun je die sturen naar reuniedebussel@talenthoorn.nl Wij hebben er ontzettend veel zin in en bruisen van enthousiasme om iedereen weer te spreken. Geef je dus op en stuur dit bericht zoveel mogelijk door. De Reünie-organisatie van De Bussel.