RE/MAX Connect Makelaar
donderdag 14 september 2017

Hier vond zij een ideale uitgangspositie om haar ambities als makelaar waar te maken. Dat is nu ruim een half jaar geleden en zij heeft haar draai in de Westfriese makelaardij helemaal gevonden. Hoogste tijd voor een nadere kennismaking. We ontmoeten Yvonne bij haar thuis in de serre. Haar favoriete plek. Wat opvalt, is haar frisse blik en haar positieve kijk op de wereld.

Ze formuleert helder en je ziet dat zij van aanpakken houdt. Die nuchtere kijk op zaken brachten Yvonne al op de meest leuke en ook vreemde plaatsen. Zo begon zij als medisch secretaresse, maakte toen de overstap naar de reiswereld als reisleider in Azië en leidde daarna op het kantoor de afdeling touroperating. Vervolgens ging zij als tourneemanager bij het Groot Russisch Staatcircus aan de slag. De laatste 12 jaar vervulde zij een job als HR-manager. 

Aan mensenkennis en werkervaring dus geen gebrek. ‘Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis in iemands leven’, vertelt Yvonne. ‘Een huis heeft een emotionele waarde. Soms vindt men de stap om het huis te verkopen lastig, en soms kan men niet wachten om de stap te nemen. Samen met mijn opdrachtgever stippel ik een traject uit dat bij hem of haar past. De ene keer met wat afstand en rustig aan in de tijd, de andere keer met plankgas.’

De woningmarkt interesseerde haar al langere tijd. Het is een mooie uitdaging om onder de vlag van RE/MAX als zelfstandig makelaar te werken. ‘Soms zijn we sparring partners, dan weer delen we kennis en ervaring. Een werkwijze die me aanspreekt. Iedere makelaar heeft zijn eigen ‘winkel met huizen’. Ik begeleid het hele traject van verkoop of aankoop persoonlijk, vanaf de kennismaking tot en met het zetten van de handtekening bij de notaris. Ieder facet in het traject vind ik leuk’!

Elke RE/MAX Connect Makelaar heeft een eigen signatuur. Waar het bij Yvonne om gaat is dat de communicatie open en duidelijk is en de aanpak voortvarend, de daad bij het woord voegend, waarbij de klant op de hoogte is van iedere stap in het verkoop- of aankoopproces. ‘Soms is een appje al genoeg’. Daarnaast vindt zij een goede bereikbaarheid (24/7) belangrijk en heeft zij ook ’s avonds en op zaterdag en zondag afspraken en bezichtigingen. En herhaalt zij haar motto maar weer eens ‘Doe maar gewoon, gewoon doen’! De beloning aan het einde van ieder traject is groot. ‘Altijd blij en dankbaar voor wat je voor je opdrachtgever betekend hebt, en daar doe je het voor’!

Zij kijkt uit naar een eerste kennismaking met u. Meer info? Bel Yvonne van der Jagt RE/MAX Connect Makelaar, De Tuin 23 in Bovenkarspel T 06-2142 5957 of E yvonnevanderjagt@remax.nl